آموزش رفع خطای 404 در وردپرس
fix 404 Error in WordPress
خطای 404 در وردپرس نشان می دهد که صفحه یا نوشته درخواستی در وب سایت شما یافت نمی شود. این خطا می تواند به طور غیرمنتظره یا در بعضی موارد ، پس از ایجاد تغییرات در سایت وردپرس خود ، رخ دهد.
هنگامی که سرور وب نتواند URL درخواستی را پیدا کند،خطای 404 نمایش داده می شود و در نتیجه تجربه کاربری بد و نرخ پرش زیاد است. در این پست دلایل ایجاد خطای 404 را بررسی می کیم و سپس به معرفی روش های رفع آن می پردازیم.
معمولا در این حالت کاربر می تواند به قسمت مدیریت WordPress خود ، صفحه اصلی وبلاگ خود دسترسی پیدا کند ، اما هنگام دسترسی به یک پست تنها با خطای 404 Not found مواجه می شود. جای هیچ گونه نگرانی نیست چرا که پست های شما هنوز وجد دارند و کاملا ایمن هستند. این امر معمولا در صورت پاک شدن پرونده htaccess. شما رخ می دهد یا مشکلی در قوانین بازنویسی رخ داده است.
آموزش رفع خطای 404 در وردپرس:
1- بروزرسانی پیوندهای یکتا
در پیشخوان وردپرس به قسمت تنظیمات بروید،بر روی پیوندهای یکتا انتخاب کنید و بر روی ذخیره تنظیمات کلیک کنید.
با این کار تنظیمات پیوندهای یکتا و قوانین بازنویسی سریع به روز می شوند. در اکثر موارد این راه حل، خطای 404 پست های وردپرس را برطرف می کند. با این حال اگر هم چنان با این خطا مواجه شدید، باید فایل .htaccess خود را به صورت دستی به روز کنید.
2- بازنویسی کد htaccess. از طریق FTP
اگر پست های وردپرس شما حتی پس از دنبال کردن مرحله قبلی همچنان خطای 404 را بازگردانند ، باید از طریق FTP به وب سرور خود دسترسی پیدا کنید.
اگر راه حل قبلی را به درستی دنبال کرده باشید ، باید یک فایل .htaccess در سمت راست داشبورد مشاهده کنید.
کافیست روی این فایل کلیک راست کرده و گزینه view / edit را انتخاب کنید. سپس این کد را به صورت دستی در پرونده .htaccess خود اضافه کنید:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |
# BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress |
رفع خطای 404 برای سرور های محلی (لوکال)
اغلب طراحان و توسعه دهندگان با استفاده از یک سرور محلی ، وردپرس را برای آزمایش در رایانه خود نصب می کنند. اگر می خواهید از پیوندهای نرم افزاری زیبا استفاده کنید ، پس باید rewrite_module را در پیکربندی Apache MAMP ، WAMP یا XXAMP فعال کنید.
دو روش بالا برای رفع اکثر خطاهای وردپرس 404 به اندازه کافی خوب هستند. هر وقت دفعه دیگر این خطا را نشان داد ، می توانید آنها را خودتان امتحان کنید و آنها را برطرف کنید.
برای انجام این فرآیند نیازی به دانش فنی نیست. کافیست تمام مراحل ذکر شده در این راهنما را دنبال کنید و سایت خود را به حالت عادی برگردانید.
آموزش رفع خطای 404 در وردپرس
چنان چه نسبت به محتوای این پست آموزشی پرسشی دارید یا در مورد فروشگاه ووکامرس خود نیاز به دریافت راهنمایی و مشاوره دارید، می توانید هم اکنون در ناحیه کاربری ثبت نام کرده، اطلاعات سایت را تیکت کنید و از دانش و تخصص کارشناسان ما در وب سایت ووکامرس ایرانی، بهره بگیرید.